Ce mai facem noi în prima lună de autofinanțare?

Salutare lume bună!
Iată că a trecut prima lună în care noi nu mai avem granturi, suport și nici măcar promisiuni de ajutor, de care suntem sătui la câte am primit în 4 de existență.
Vreau să zic că lucrurile nu stau chiar așa de prost. Datorită susținerii a celor aproape 30 de simpatizanți ai noștri reușim să facem lucruri, credem noi, importante și continuăm să ne bucurăm de încrederea persoanelor, care ne caută.
De la începutul anului deja a trecut o lună. Este incredibil cât de repede trece timpul. Și în ciuda faptului că nu avem finațări oficiale, lucrurile pentru Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului nu s-au schimbat tare. Tot suntem în oficiul nostru de 18m2, care deși e mic, are parte de multă muncă dedicată și cu voie bună și de istorii ce ating sufletul. Noi suntem destul de ocupați ca de obicei. În perioada 4 ianuarie – 9 februarie am fost contactați de către 37 de persoane. Pentru noi este un ritm destul de mare, având în vedere că suntem doar 2 voluntari acuma.
Trebuie să recunoaștem că nu este simplă perioada aceasta pentru echipa noastră. Am trecut la autofinanțare și ca echipă. Suntem 3 lucrători. Eu, Președinta, care scriu aici AKA Liuba Ceban, și mai avem cu noi contabila noastră și asistenta noastră. Încercăm să prestăm servicii cu plată pentru a ne face cel puțin bani de buzunar. Dar sperăm să nu fie nevoie să facem aceste lucruri permanent și vom ajunge la zile mai bune. Deci, nu cedăm!
Suntem permanent solicitați de diferite organizații și instituții să le vorbim despre ceea ce înseamnă prevenirea suicidului și acest lucru ne face să sperăm că vom fi auziți odată la cât de importantă este susținerea emoțională pentru cetățenii R. Moldova!
Iar până atunci mergem cum putem cu îndrăzneală înaite. Săptămâna viitoare vom anunța iar un concurs public pentru selectarea voluntarilor noi, iar din marte planificăm să începem colectarea celor 50.000 de euro pentru deschiderea unui număr de telefon gratuit.
Iar susținerea Dumneavoastră, cât și încrederea cetățenilor, de care ne bucurăm, ne încurajează mult să mergem înainte.
Vă mulțumim din suflet pentru că sunteți cu noi!
Cu drag,
Liuba Ceban
******

Pentru donații de la 1$/lună accesați https://www.patreon.com/pentruviatamd

Puteți dona și prin Paypal info@mirt.md