Asociaţia Obştească ALTRUISM recrutează voluntari pentru Cortul Încurajării!

Foloseste util vacanta ta! Fii un agent al încurajării! Asociaţia Obştească ALTRUISM recrutează voluntari pentru Cortul Încurajării, eveniment care are loc în prima sâmbătă a lunii, următoarea fiind pe data de 4 iulie.

Cortul Încurajării este creat pentru a oferi suport emoţional adolescenţilor şi tinerilor în mod prioritar, dar şi celor care au nevoie de încurajare şi consiliere psihologică. Specificul evenimentului constă în amplasarea unui cort a Liniei Verzi Antisuicid în spaţiu public ( la Porțile Sfinte sau Arcul de Triumf), unde vor fi organizate manifestaţii precum facepainting, desene, crearea cardurilor de incurajare, distribuire de informaţii şi comunicarea cu persoanele care solicită ajutor.

Voluntarii interesati trebuie:
1. fie disponibili şi să participe la şedinţele de organizare si evaluare a evenimentului (30 iunie, 2 iulie, 6 iulie – ora17.30- 19.00) si la eveniment in 4 iulie (ora 14.00-20.00)
2. să posede o vorbire fluentă în limba română, rusa.
3. să fie dispuşi şi receptivi în comunicarea cu oamenii care se vor afla lângă cort.
4. să fie deschiși să invețe și să ia cu sine buna dispoziție 🙂
5. Sa fie membri activi și responsabili ai echipei de voluntari. Restul e ușor! 🙂

Aşteptăm cu drag să ne trimiteţi formularul de participare, îl puteţi accesa AICI. Pentru detalii şi informaţii scrieţi-ne pe info@pentruviata.md tel 060806623 sau accesaţi LINK.

Deadline marti, 30 iunie, ora 15.00