Ce trebuie să conțină mesajul de condoleanțe în cazul decesului prin suicid

În calitate de membri aceleaiași comunități, regretăm adânc pierderea prin suicid al ……. Noi știm că pentru familia și prietenii nu pot fi găsite sufficient de potrivite cuvintele pentru a ușura durerea prin care treceți acum. Am dori să știți că  în aceste momente dificile gândurile și rugăciunile noastre sunt cu voi, și comunitatea noastră este alături de voi.  

Amintirile frumoase despre felul de a fi a …. Vor rămâne mereu în inimilie și sufletele noastre.

Noi deplângem moartea sa.

Natura  lui/ei blândă, mintea sclipitoare, zâmbetul frumos, pasiunea pentru (ocupații) ne vor încălzi sufletul pentru o durată lungă.

Grija… față de persoane din jur, capacitatea sa de a crea relații , simțul umorului și cuvintele calde ne-a lăsat sentimentul că am pierdut un prieten foarte special, care va lipsi comunității noastre.  Noi, locuitorii comunității vom păstra în inimele noastre amintirile despre … și ne vom ruga și vom susține familia sa în timp ce deplângem plecarea lui.  

Dragi membri familiei și prietenii, nu sunteți singuri! Comunitatea noastra este cu voi în timp ce navigăm prin această călătorie dificilă de durere și pierdere.