Ea e diferită de tine! Și deci? 11 martie, Club De Dezvoltare Personală.

CUMPĂRĂ BILET ACUM!

În 11 martie Clubul de Dezvoltare Personală te invită la o ședință nouă!

De data aceasta, fiindcă vom fi încă în spiritul zilei de 8 martie vom încerca să descoasem misterul diferențelor dintre bărbați și femei, diferențelor dintre tipuri de personalitate.

Vom vorbi despre frumusețea valorii individuale inconfundabile atât a femeilor, cât și a bărbaților și vom discuta cum împăcăm diferențele dintre noi la locul de muncă și în viața personală.

Vom discuta cum facem pace și dacă trebuie să o facem, în lupta pentru a fi cei mai buni, importanți și speciali la capitolul valorii individuale și unicității. Sau poate lupta aceasta are vre-un sens, mai ales când interacționează un bărbat și o femeie?

Vom trece în revistă și ceea ce spune știința despre diferențele dintre bărbați și femei.

Invitații mei știu tare multe la această temă. Discuția noastră va fi una tare interesantă, profundă și utilă!

Iar eu am să vă ofer și instrumente practice profesioniste de cunoaștere de sine. Și la sigur nu va lipsi și tema de casă!

Abia aștept să ne vedem!

A voastră,
Liuba Ceban

***
Clubul de Dezvoltare Personală este un spațiu de cunoaștere de sine, de informare și de motivare personală pentru persoane cu pasiune pentru continuă creștere. Ședințele sunt moderate de către psihologi, specialiști în dezvoltare personală.

Bilete online https://www.fest.md/ro/bilete/diverse/ea-e-diferita-de-tine-si-deci-club-de-dezvoltare-personala
Taxa de participare – 150 lei.

Participând la acest eveniment, susții o cauză nobilă. Clubul de Dezvoltare Personală face parte din programul ConsultPlus, care prestează servicii profesioniste de consultanță și treninguri în dezvoltarea organizațională și dezvoltarea personală – un program de colectare de fonduri pentru Linia Verde Prevenire Suicid administrată de către Altruism Moldova