Ești tînăr/ă? Opinia ta contează! Fii parte a grupului de consultanți la Linia Verde Antisuicid!

Dacă te interesează să contribui la promovarea vieții, încurajării și înțelegerii în societate, dacă nu-ți este indiferent ce se întîmplă cu semenii tăi, ai o oportunitate unică să fii parte dintr-un proces creativ inedit! Aplică!

În vederea creării serviciilor, interesante și prietenoase adolescenților, Linia Verde Antisuicid invită tinerii să facă parte din grupul din consultanți, care vor ghida experții în proces de creare, testare și analiză a programelor noi. Vrem să testăm diferite produse, utile adolescenților și tinerilor, precum lecții publice, pagini web,impactul mesajelor pe rețele sociale, filme și spoturi promoționale, etc. Te așteptăm să vii cu noi!
Grupul de consultanți se va întruni 1-2 ori pe lună pînă la sfîrșitul anului 2016.

Condiții de participare:

Vîrsta aproximativă 14-18 ani
Motivație, inspirație și entuziasm pentru a încuraja, pentru buna înțelegere între tineri și pentru a fi alături de cei ce trec prin perioade dificile ale vieții.
Interes pentru tehnologii moderne și rețele sociale.
Timp liber pentru participare la ședințe.
Responsabilitate.
Spirit de echipă, curaj de a expune opiniile proprii, gândire critică, creativitate și plăcere de a face lucrurile bine și în spirit pozitiv.
Locul de trai – Chișinău.
Numărul de locuri disponibile – 8.

Persoane interesate vor trimite o scrisoare de motivare a dorinței și interesfocusului de a participa în grup cu titlu ”consultanti adolescenti” la adresa info@pentruviata.md pînă în 26 februarie 2016. Persoanele selectate vor fi invitate la interviu intre 1 si 10 martie

Prima sedinta – in 15 martie, ora 15.00
Pentru contact – 060806623