Împarte fericire la Cortul Încurajării!

Asociația Obștească Altruism Vă invită la cea de-a patra ediție a evenimentului care este predestinat pentru discuții de suflet și mesaje de încurajare. Cortul Încurajării, care se va desfășura sâmbătă, 1 august, dorește, de această dată, să împartă fericire oamenilor cu care va interacționa.

Voluntarii, dar și psihologii de la Linia Verde Antisuicid instalează lângă Arcul de Triumf un cort unde inițiază o serie de activități distractive, dar și meditative pentru trecătorii care se alătură cu scopul de a discuta despre problememle cu care se confruntă, emoțiile pe care le trăiesc și motivația care îi ajută să treacă peste situațiile dificile.

Și de această dată pe pagina de pe reţelele de socializare Mirt puteți găsi descrierea tematicii şi programului evenimentului în detalii.

În program se vor regăsi:

1. consiliere la cort
2. distribuire de carduri cu mesaje de încurajare (fiecare va putea să primească unul cadou)
3. activități de desen prin care să fie reflectată frumusețea vieții
4. felicitări de vânzare (preț simbolic)
5. free hugs etc. 🙂

Cortul Încurajării vine cu mesajul ”TU NU EȘTI SINGUR!” către toți cei care trec prin situații dificile, de crize profunde care le zdruncină echilibrul emoțional, dar și pentru cei care doresc să-și ajute persoanele dragi sau pur și simplu să ofere un mesaj de motivare oamenilor din jur. Evenimentul începe ca de fiecare dată la orele 16:00 și durează până aprope de orele 20:00.