Invitație la Club de dezvoltare personală. Tema ”An Nou în stil nou: rezoluții ce funcționează”

Cumpără bilet acum

Si dacă tot vine și Anul Nou pe vechi și se vor cam termina sărbătorile, e timpul să ne asigurăm că ne menținem entuziasmul de a ne aduce prosperitate, reusite, sanatate si relații ce ne bucură și să ne gândim cum să realizăm practic tot ce ni s-a dorit sau ne-am dorit noi în perioada magică a anului.

Îți propunem să încerci ceva nou: ședințe lunare ale Clubului de Dezvoltare Personală – un spațiu care te va asista în a descoperi puterea transformatoare a personalității tale pentru a reuși în 2018!

Ședința Clubului va cuprinde diverse exerciții psihologice, care vor contribui la cunoașterea de sine, la dezvoltarea capacităților de luare a deciziilor, autoorganizare și eficiență personală. 

Vino la ședința Clubului în 14 ianuarie, ora 13.00-15.00 la Tucano Coffee Brasil (str. Alexandru Cel Bun, 91A)!

Aceasta te va ajuta:
– să gășești răspuns la întrebarea ”De ce rezoluțiile de Anul Nou nu funcționează”,
– să afli ce trebuie să faci cu rezoluțiile de Anul Nou ca să funcționeze,
– să te cunoști mai bine,
– să afli instrumente inovative de menținere a schimbării și transfotmării dorite, care pot fi aplicate la viața personală, dar și în mediul profesional.
– să-ți trasezi practic calea ta de stimulare și menținere a energiei și entuziasmului tot anul împrejur!

În cadrul evenimentului va fi organizată tombola cu diferite cadouri.
Înregistrarea – aici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfau3XlkA5uKa5TztIPUKvSXH6QG2sJngyiVWRPlqDNFtOf8g/viewform 

Poți procura biletul online aici: https://www.fest.md/ro/bilete/diverse/an-nou-in-stil-nou-rezolutii-ce-functioneaza
Eveniment pe Facebook – https://www.facebook.com/events/2011142672472800
Taxa de participare – 150 lei.

Participând la acest eveniment, susțineți o cauză nobilă. Clubul de Dezvoltare Personală face parte din programul ConsultPlus, care prestează servicii profesioniste de consultanță și treninguri în dezvoltarea organizațională și dezvoltarea personală – un program de colectare de fonduri pentru Linia Verde Prevenire Suicidadministrată de către Altruism Moldova

Clubul de Dezvoltare Personală este un spațiu de cunoaștere de sine, de informare și de motivare personală pentru oamenii prosperi, pasionați de dezvoltarea personală. Conceptul original al Clubului aparține psihogului Liuba Ceban și Altruism Moldova. Ședințele Clubului vor fi moderate de către mai mulți psihologi, specialiști în dezvoltare personală.