Știri

Oportunitate de seminar pentru Universități și Colegii din afara Mun. Chișinău

Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului www.pentruviata.md este un serviciu de susținere emoțională prin intermediul Chatului pe pagina pentruviata.md .

Acest serviciu propune Universităților și Colegiilor din R. Moldova (în afara Mun. Chișinău) oportunitate de a organiza pe parcursul lunii februarie 2020 un seminar gratuit pentru studenți în cadrul campaniei ”Turul de Recrutare a voluntarilor”. 

Seminarul va  informa studenții despre semnele crizei suicidare și despre abilitățile și cunoștințele necesare pentru a discuta cu o persoană care se gândește la suicid cu scop de a preveni tragedia.

Totodată seminarul va prezenta studenților  cursul gratuit online ”Ai timp să salvezi o viață!”, menit să instruiască viitorii consilieri la Linia pentruviata.md.  Studenții cu atitudine civică, care doresc la distanță să învețe și apoi să prevină suicidul prin intermediul Chatului pentruviata.md, pot aplica la curs. Durata cursului este de 30 de ore, conținând10 module teoretice, teste și interviuri cu conducerea Liniei. Mai multă informație se află pe www.cursuri.mirt.md

Cursul a fost creat în cadrul proiectului ”Școala de consiliere ”Inimi deschise” cu susținerea Ambasadei SUA în R. Moldova. 

Universitățile și Colegiile din regiuni pot rezerva o prezentare de 90 de minute (durata poate fi modificată la solicitare) pe parcursul lunii februarie 2020 pentru studenți la telefon 060806623 sau la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Persoana de contact - Liuba Ceban

  

AO Altruism logo

 

 

AO Altruism logo

mirt full logo new green

 

 

mirt full logo new green

 

AO Altruism logo

pentru viata md logo

 

 

pentru viata md logo

 

mirt full logo new green

USA Flag

A1 Flags and Poles Flags USA USA Flag Poly 1A

 

 

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

© 2019-2020 A.O "Altruism". Toate drepturile rezervate.