Misiunea Noastră:

La Mirt, ne propunem să fim farul de speranță pentru cei care traversează momente dificile ale realităților din jurul fenomenului suicidului. Misiunea noastră este să oferim un spațiu sigur și confidențial, unde fiecare individ poate explora și înțelege mai bine propriile gânduri și emoții. Suntem aici pentru a ghida și sprijini în procesul de vindecare, promovând sănătatea mintală în comunitatea noastră.

Ce Ne Diferențiază:

  • Profesionalism: Echipa noastră este formată din profesioniști calificați în domeniul psihologiei, pregătiți să ofere suport emoțional și consiliere specializată.
  • Empatie și Înțelegere: Înțelegem că fiecare persoană are o poveste unică. Prin empatie și înțelegere, lucrăm împreună pentru a găsi soluții și a construi reziliența emoțională.
  • Confidențialitate: Respectăm confidențialitatea fiecărui individ. La Centrul ”Mirt” puteți fi siguri că experiența voastră rămâne privată și protejată.

Cum Funcționăm:

  1. Evaluare Sensibilă și Personalizată: Începem prin a realiza o evaluare sensibilă și personalizată a nevoilor fiecărui individ pentru a stabili o bază solidă pentru suportul ulterior.
  2. Consiliere Empatică și Orientată spre Soluții: Oferim ședințe de consiliere care îmbină empatia cu abordări orientate spre soluții, contribuind la gestionarea gândurilor suicidale și promovarea stării de bine.
  3. Resurse în suicidologie, bazate pe evidențe: Furnizăm resurse informaționale utile, oferind un mediu în care fiecare individ se simte acceptat și înțeles.

Cum Ne Puteți Găsi:

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a programa o ședință de consiliere, vă invităm să vizitați www.mirt.md. Pentru întrebări suntem disponibili la telefonul de contact +37369379000 sau prin e-mail la info@mirt.md.

Suntem aici pentru a oferi sprijin în momentele dificile și pentru a contribui la restabilirea speranței și a echilibrului în viețile celor care ne caută. Fiecare pas este important, și suntem angajați să fim alături de voi pe această călătorie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *