Descoperă voluntariatul de acasă cu pentruviata.md! 

Dăm startul unei noi runde de recrutare! 

Dacă ești din R. Moldova, în orice colț al lumii te-ai afla, hai să contribuim la prevenirea suicidului împreună! Vom fi bucuroși să faci parte din echipa noastră localizată în toată lumea!

Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului www.pentruviata.md este un serviciu gratuit de susținere emoțională, prestat voluntar de către cetățenii R. Moldova din țară și din diaspora.

 Peste 7000 persoane au beneficiat de serviciul de susținere emoțională de la lansarea acestuia acum 10 ani, în 2012. Pentruviata.md face parte din rețeaua internațională Befrienders, care întrunește Linii, ce activează în bază de voluntariat în peste 40 de țări ale lumii.

Serviciul este destinat persoanelor îndurerate, ce se confruntă cu gândurile morții sau suicidului, sunt la un pas de la suicid sau își fac griji pentru o persoană apropiată. Acesta este prestat în limbile română, engleză și rusă.

Oferta de voluntariat este prevăzută pentru moldovenii cu suflet mare din toată lumea, care doresc să învețe să prevină suicidul de acasă și sunt disponibili să dedice acestuia voluntar 3 seri lunar a câte 3 ore.  

În orice colț al lumii te-ai afla, dacă:

  • iubești oamenii și îți place să îi asculți,
  • cunoști ce inseamnă puterea și impactul cuvintelor scrise,
  • ai minimum 20 ani,
  • ai acces la internet prin intermediul calculatorului (preferabil), tabletei sau al telefonului,
  • ai dorința să înveți despre cum funcționează serviciul nostru și să-ți dezvolți abilitățile și cunoștințele necesare timp de 30 de ore (în ritmul tău),
  • găsești lunar în orarul tău 3 seri libere a câte 3 ore.

Te invitam sa accesezi linkul unde te poți înregistra pentru a ne trimite CV-ul și accesa apoi întrebările pentru  interviul video https://pentruviatamd.vcv.ai/r/voluntariat

După înregistrare, datele cu accesul personalizat la zona de înregistrare a interviului vor fi expediate de către sistem la adresa ta email. În cazul în care întâmpini o dificultate tehnică nu ezita să ne scrii la scoala.lvps@gmail.com 

Te așteptăm cu drag în echipa consilierilor pentruviata.md!

Pentru mai multe detalii – www.pentruviata.md 

Pagina Liniei pe Facebook https://www.facebook.com/LVPSpentruviatamd 

Pentru contact:

cristina.doroftei@pentruviata.md

Doroftei Cristina – 062092129

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *